Αναζήτηση λαμπτήρων οχημάτων

Θέλετε να αντικαταστήσετε τις λάμπες στο όχημά σας, αλλά δεν ξέρετε ποιο μοντέλο είναι το σωστό; Ο Οδηγός αντικατάστασης λαμπτήρων μπορεί να σας βοηθήσει. Είτε οδηγείτε αυτοκίνητο ή φορτηγό ή μηχανάκι, με το εργαλείο αυτό θα βρείτε τους σωστούς λαμπτήρες προβολέων, μεγάλης σκάλας, φώτα ομίχλης, φλας και πολλά άλλα.

ΝΕΟ: τώρα με ένα ενημερωμένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων, εσωτερικού φωτισμού και μια μεγάλη γκάμα αξεσουάρ για το όχημά σας! Κάντε κλικ στην παραπάνω εικόνα και να δοκιμάστε το δημοφιλές εργαλείο OSRAM.

Κατάλληλοι λαμπτήρες για το όχημά σας - δεν θα μπορούσε να είναι ευκολότερο

Απλά εισάγετε τη μάρκα, το μοντέλο και τον τύπο του οχήματος και θα δείτε μια λίστα με κατάλληλους λαμπτήρες OSRAM. Και το καλύτερο με τον οδηγό αντικατάστασης λαμπτήρων οχημάτων, είναι ότι μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στους συμβατικούς λαμπτήρες ORIGINAL LINE και καινοτόμα προϊόντα όπως οι λαμπτήρες COOL BLUE INTENSE ή NIGHT BREAKER UNLIMITED. Μπορείτε λοιπόν να εξοπλίσετε το αυτοκίνητό σας με λαμπτήρες από μια οικογένεια προϊόντων που ταιριάζουν απόλυτα μεταξύ τους. Για λεπτομέρειες σχετικά με κάθε λαμπτήρα δείτε τον κατάλογο των προϊόντων μας.

Γκαλερί φωτογραφιών: Αναζήτηση λαμπτήρων οχημάτων

Βρείτε κατάλληλους λαμπτήρες για το φορτηγό σας.
Βρείτε κατάλληλους λαμπτήρες για την μοτοσικλέτα σας.
Βρείτε κατάλληλους λαμπτήρες για εσωτερικό και εξωτερικό φωτισμό.

Σημαντική πληροφορία
Λάβετε υπόψη ότι, σε εξαιρετικές περιπτώσεις, δεν είναι δυνατή η παροχή πληροφοριών για συγκεκριμένους λαμπτήρες. Αυτό οφείλεται στην εξαιρετικά μεγάλη ποικιλία διαφορετικών μοντέλων και εκδόσεων. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τυχόν σφάλματα. Σε περίπτωση αμφιβολίας, οι προδιαγραφές του κατασκευαστή είναι δεσμευτικές. Αν αντιμετωπίσετε προβλήματα, τα περισσότερα εξουσιοδοτημένα συνεργεία μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε τη σωστή λύση για το όχημα και τις συγκεκριμένες απαιτήσεις σας.

Αυτοκίνηση – Ειδικά

Εφαρμογές για τα φώτα οχημάτων

Οι κατάλληλοι λαμπτήρες για το όχημά σας

Σειρά φωτισμού οχημάτων - Κατάλογος 2017

LED Floater Headline