Κοινωνικά μέσα

Carlightblog

Ειδήσεις, τάσεις, πρωτοποριακές ιδέες και κανονισμοί. Στο carlightblog μπορείτε να βρείτε τα πάντα σχετικά με το φωτισμό αυτοκινήτου. Κάντε κλικ στις πιο πρόσφατες ειδήσεις, παρακολουθήστε βίντεο από την έκθεση IAA και άλλες εκδηλώσεις και ρωτήστε τους ειδικούς. Η συμμετοχή σας αξίζει – δοκιμάστε το και θα καταλάβετε.

Κανάλια
Ιστοσελίδα www.carlightblog.com
facebook www.facebook.com/osramautomotive
twitter www.twitter.com/carlightblog

 

Η OSRAM στα κοινωνικά δίκτυα

Η OSRAM στα κοινωνικά δίκτυα

Είτε στο Facebook, το Twitter ή το YouTube - να πάρετε τις ειδήσεις σχετικά με τα προϊόντα, τα έργα και η εταιρεία στα επίσημα κανάλια εταιρικών ιστοσελίδων από την Osram. Εδώ, μπορείτε να πάρετε επίσης σύνδεσμοι με τις πιο σημαντικές θέσεις των άλλων OSRAM κοινωνικά δίκτυα. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε πάντα να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Καριέρα στην OSRAM

Καριέρα στην OSRAM

Τι είναι τόσο ξεχωριστό σχετικά με την OSRAM σαν εργοδότη; Ποιες επαγγελματικές ευκαιρίες είναι διαθέσιμες και σε ποιον; Ποια είναι τα επιμέρους βήματα της διαδικασίας αίτησης για θέση εργασίας; Ποια πρόσωπα και ιστορίες χαρακτηρίζουν την εταιρία μας; Η ομάδα σταδιοδρομίας της OSRAM δίνει απαντήσεις σε αυτή την ερώτηση, αλλά και πολύτιμες γνώσεις για τον κόσμο της OSRAM ως εργοδότη. Μάθετε περισσότερα για την σταδιοδρόμία στην OSRAM στο Facebook, Google+ και το Linkedin.

OSRAM RSS
Αρχεία ροής Ειδήσεων

LED Floater Headline