Εκδηλώσεις

Εκδηλώσεις και εμπορικές εκθέσεις - η OSRAM λαμβάνει μέρος σε διάφορες εκδηλώσεις και διοργανώνει παρουσιάσεις. Διαβάστε μια περίληψη της δέσμευσης της εταιρείας.

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Παραμείνετε συνεχώς ενημερωμένοι με το ημερολόγιο εκδηλώσεων. Η OSRAM παρουσιάζει νέα προϊόντα και τεχνολογίες παγκοσμίως σε τακτική βάση. Επισκόπηση των παγκόσμιων δραστηριοτήτων της εταιρείας σε διάφορες εκδηλώσεις.

light+building 2014

Η εμπορική έκθεση light+building στην Φρανκφούρτη είναι το κορυφαίο γεγονός για τον κλάδο του φωτισμού. Αυτή τη χρονιά, η OSRAM θα παρουσιάσει για πρώτη φορά λύσεις φωτισμού από την OSRAM, τη Siteco και την Traxon Technologies σε ένα χώρο. Οι επισκέπτες στον εκθεσιακό μας χώρο, έκτασης 2.000 τετραγωνικών μέτρων στο Festhalle, μπορούν να δουν λύσεις φωτισμού κορυφαίας ποιότητας από κοντά. 

Prolight + Sound 2013

Κορυφαίο γεγονός της έκθεσης: η κυκλοφορία του OSRAM KREIOS SL στην αγορά. Στο φάσμα των λαμπτήρων εκκένωσης, θα παρουσιάσουμε την επέκταση των προϊόντων Sirius-HRI και της οικογένειας Lok-it. Οι επισκέπτες στο περίπτερο της OSRAM στην εμπορική έκθεση της Φρανκφούρτης θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την ομάδα παγκόσμιων πωλήσεων και μάρκετινγκ και να ανταλλάξουν απόψεις για τα νεότερα προϊόντα, τις εφαρμογές, τις καινοτομίες και τις εξελίξεις.

automechanika 2012

Ζήστε τη συναρπαστική εμπειρία των πρωτοποριακών, κορυφαίων προϊόντων: ισχυροί λαμπτήρες αλογόνου, η πιο σύγχρονη τεχνολογία LED για εσωτερικό και εξωτερικό φωτισμό, καθώς και για το φωτισμό οχημάτων. Από την OSRAM Automotive. Εμπνευστείτε από τις νέες εφαρμογές και ενημερωθείτε για τις λύσεις πωλήσεων υψηλού όγκου. Στην automechanika 2012!

cinec 2012

Η έκθεση cinec είναι ένα σημαντικό σημείο συνάντησης για όλους όσους ασχολούνται επαγγελματικά με την κινούμενη εικόνα. Στην έκθεση cinec 2012, η OSRAM παρουσίασε τους βραβευμένους λαμπτήρες εκκένωσης HMI, οι οποίοι πληρούν τις υψηλότερες απαιτήσεις στους κλάδους του κινηματογράφου και της τηλεόρασης. Σήμερα, αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι των κινηματογραφικών στούντιο σε ολόκληρο τον κόσμο - από το Χόλιγουντ έως το Μπόλιγουντ.

Αειφορία στην OSRAM

Μελέτες περιπτώσεων της OSRAM

Εντυπωσιακές εγκαταστάσεις αναφοράς παγκοσμίως
LED Floater Headline