Φως σημαίνει ποιότητα ζωής - Οι βιολογικές επιδράσεις του φωτός

Το φως μπορεί να είναι αναζωογονητικό, να παρέχει κινήτρα, να χαλαρώσει ή να ηρεμήσει. Το φως μπορεί επίσης να παρέχει υποστήριξη στην ιατρική περίθαλψη, να προαγει το επίπεδο συγκέντρωσης στο χώρο εργασίας ή στο σχολείο και επιτρέπει επίσης στους επιβάτες κατά τις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων να χαλαρώσουν. Ένα ευρύ φάσμα γνώσεων σχετικά με τις βιολογικές επιδράσεις του φωτός έχει ελεγχθεί επιστημονικά σε μελέτες. Αυτή η τεχνογνωσία έχει στην πραγματικότητα ήδη εφαρμοστεί σε αρχικό σχέδιο.  

Οι λύσεις φωτισμού από την OSRAM εκμεταλλεύονται τα θετικά αποτελέσματα και ως μέρος του συντονισμένου σχεδιασμού του φωτισμού, προωθούν τη συγκέντρωση, την ευημερία και την ποιότητα ζωής

Αλλά πώς λειτουργεί η βιολογική επίδραση του φωτός πραγματικά; Τι είμαστε σε θέση να παρατηρήσουν ως άνθρωποι, και τι πρέπει να λάβουν οι σχεδιαστές φωτισμού, οι αρχιτέκτονες και οι μηχανικοί υπόψη στο μέλλον για το σχεδιασμό του φωτισμού στα σπίτια τους, τους χώρους εργασίας και τα δημόσια κτίρια; Το ειδικό αφιέρωμά μας αναλύει τη γνώση που αποκτήθηκε από την έρευνα, την επιστήμη και τα έργα γύρω από την αύξηση των επιπέδων ευημερίας μας. 

Έργα

Επιστημονικές μελέτες

Προϊόντα

Γνώση

Τρέχουσες ειδήσεις

Φυλλάδιο

LED Floater Headline