Ημερίδες ενημέρωσης δημοσιογράφων για την τεχνολογία Phaser Light στο Βερολίνο: Θετικό συμπέρασμα σε όλους τους τομείς για τους συμμετέχοντες και τους διοργανωτές της εκδήλωσης

Ο κος Dietmar Moczko, Διευθυντής παραγωγής συστημάτων P-VIP στην OSRAM, εξηγεί την αρχή λειτουργίας του συστήματος προβολής στους δημοσιογράφους.
14.06.2013
Εφαρμογή:  ψυχαγωγία, Φωτισμός Στούντιο, Σκηνής, Τηλεόρασης
Τεχνολογία:  Λέιζερ, Low discharge lamps
Απευθύνεται στους:  Ευρύ κοινό

Πρωτοποριακές ιδέες για την παραγωγή και την έρευνα: Θετικό συμπέρασμα στις Ημερίδες ενημέρωσης δημοσιογράφων για την τεχνολογία Phaser Light στο Βερολίνο

Οι διοργανωτές της εκδήλωσης και οι συμμετέχοντες στις Ημερίδες ενημέρωσης δημοσιογράφων για την τεχνολογία Phaser Light είναι απόλυτα πεπεισμένοι. Η OSRAM προσκάλεσε 13 δημοσιογράφους που ασχολούνται με τον εμπορικό τομέα, καθώς και συντάκτες ιστολογίων από τη Γερμανία, το Ην Βασ., τη Γαλλία, την Ιταλία, τη Ρωσία και την Κίνα στο Βερολίνο από τις 4 έως τις 6 Ιουλίου, προκειμένου να παρουσιάσει μια νέα τεχνολογία φωτισμού για βιντεοπροβολείς: Την τεχνολογία Phaser. Αυτή έχει δημιουργηθεί από το συνδυασμό φωσφόρου και λέιζερ.

Εντυπωσιακή ποιότητα εικόνας για πρώτη φορά με προβολή που βασίζεται σε λέιζερ, χωρίς LED

Η τεχνολογία επιτρέπει για πρώτη φορά την προβολή που βασίζεται καθαρά σε λέιζερ χωρίς τη βοήθεια των LED, προσφέροντας παράλληλα εξαιρετική ποιότητα εικόνας. Οι πρώτοι βιντεοπροβολείς με την τεχνολογία Phaser αναμένονται να κυκλοφορήσουν στην αγορά στο τέλος του έτους.

Στις εγκαταστάσεις παραγωγής της OSRAM στο Βερολίνο, οι συμμετέχοντες στο εργαστήριο ενημερώθηκαν αρχικά για την παραγωγή του καυστήρα του λαμπτήρα βιντεοπροβολής P-VIP – τον κλασικό λαμπτήρα εκκένωσης για εφαρμογές βιντεοπροβολής που χρησιμοποιείται σε κάθε δεύτερο βιντεοπροβολέα DLP παγκοσμίως. Στη συνέχεια, οι δημοσιογράφοι είχαν τη δυνατότητα να εξοικειωθούν με τη νέα τεχνολογία Phaser και επωφελήθηκαν από τη λεπτομερή ενημέρωση. 

Τέλος, οι διεθνείς επισκέπτες ενημερώθηκαν για τις τεχνικές εξελίξεις στο θέμα της "κινητής προβολής", καθώς με τη χρήση του σωστού φωτός ακόμα και ένα smartphone θα μπορεί να λειτουργεί επίσης ως βιντεοπροβολέας στο μέλλον. Η OSRAM ήταν σε θέση να παρουσιάσει επίσης τους δημοσιογράφους ένα αρχικό πρωτότυπο του προϊόντος.

"Εξαιρετικά κατατοπιστικές συζητήσεις με μηχανικούς και ερευνητές"

Ο κος Jim Slater από το περιοδικό Cinema Technology ήταν ιδιαίτερα ικανοποιημένος με την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους μηχανικούς που ήταν υπεύθυνοι για την παραγωγή των λαμπτήρων P-VIP. Ο κος Slater δήλωσε: "Χάρη στις συνομιλίες αυτές κατανόησα τη διαφορά μεταξύ της παραγωγής βασικών λαμπτήρων ατμών υδραργύρου και των υψηλής ποιότητας εκδόσεων που διαθέτουν την τεχνολογία P-VIP, για τους οποίους η OSRAM είναι ιδιαίτερα γνωστή παγκοσμίως". Η συνομιλία με τους επιστήμονες που ασχολούνται με την έρευνα της τεχνολογίας Phaser ήταν επίσης ιδιαίτερα διαφωτιστική. "Αυτή η νέα τεχνολογία υπόσχεται να φέρει την επανάσταση σε ορισμένους τομείς της αγοράς βιντεοπροβολέων", ήταν η άποψη του δημοσιογράφου.

OSRAM RSS
Αρχεία ροής Ειδήσεων

LED Floater Headline