Οικολογικός προμηθευτής της χρονιάς - Βραβείο για την OSRAM Opto Semiconductors

Η OSRAM Opto Semiconductors ανακηρύχθηκε Οικολογικός προμηθευτής της χρονιάς, από τον ιαπωνικό κορυφαίο προμηθευτή ειδών αυτοκινήτου Yazaki.
27.06.2013
Εφαρμογή:  Αυτοκινητοβιομηχανία
Τεχνολογία:  not specified
Απευθύνεται στους:  Ευρύ κοινό, OEM αυτοκινητοβιομηχανία

"Οικολογικός προμηθευτής της χρονιάς" - Βραβείο για την OSRAM Opto Semiconductors

Η OSRAM Opto Semiconductors ανακηρύχθηκε Οικολογικός προμηθευτής της χρονιάς, από τον ιαπωνικό κορυφαίο προμηθευτή ειδών αυτοκινήτου Yazaki North America. Η Osram επιλέχθηκε μεταξύ των 103 προμηθευτών της εταιρείας Yazaki στη Βόρεια και την Κεντρική Αμερική.

"Το πρόγραμμα "Οικολογικός προμηθευτής της χρονιάς" της Yazaki είναι άλλος ένας τρόπος με τον οποίο ενισχύουμε τη δέσμευσής μας στη συμβολή για τη δημιουργία μιας κοινωνίας ικανής για τη βιώσιμη ανάπτυξη", δήλωσε η κ. Όλγα Αλαβάνου, εκτελεστική αντιπρόεδρος διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας για την εταιρεία Yazaki.

Η OSRAM Opto Semiconductors επιλέχθηκε για το βραβείο του Οικολογικού προμηθευτή της χρονιάς σε αναγνώριση της σημαντικής συνεισφοράς της στην προστασία του περιβάλλοντος μέσω των διαδικασιών κατασκευής, παραγωγής και παράδοσης, καθώς και λόγω της υπεροχής της έναντι άλλων εταιρειών στην προσπάθεια μείωσης των αρνητικών επιπτώσεων στο περιβάλλον.

OSRAM RSS
Αρχεία ροής Ειδήσεων

Αειφορία στην OSRAM

LED Floater Headline