Εφαρμογή OSRAM Light Finder: συγκρίνετε λαμπτήρες, δοκιμάστε φωτιστικά και εξοικονομήστε ενέργεια

Με την εφαρμογή Light Finder της OSRAM μπορείτε να δείτε πώς θα φαίνονται τα φωτιστικά της OSRAM στο δικό σας σπίτι.
12.06.2013
Εφαρμογή:  General lighting, Σπίτι
Τεχνολογία:  Συμπαγείς Λαμπτήρες Φθορισμού, Βολφραμίου Αλογόνου, LED, Φωτιστικά
Απευθύνεται στους:  Αρχιτέκτονας, Καταναλωτής

Εφαρμογή OSRAM Light Finder: συγκρίνετε λαμπτήρες, δοκιμάστε φωτιστικά και εξοικονομήστε ενέργεια

Χάρη στην εφαρμογή Light Finder της OSRAM θα βρείτε τους σωστούς λαμπτήρες και φωτιστικά για το σπίτι σας σε λίγα μόλις εύκολα βήματα, μέσω smartphone ή tablet. Η εφαρμογή προσφέρει ευέλικτα και συναρπαστικά χαρακτηριστικά: άμεση σύγκριση λαμπτήρων, δυνατότητες εξοικονόμησης ενέργειας με μια ματιά, δοκιμή φωτιστικών και πολλά ακόμη.

OSRAM Light Finder – πρωτοποριακή εφαρμογή που σας επιτρέπει να βρείτε το ιδανικό προϊόν αντικατάστασης για τους υπάρχοντες λαμπτήρες σας και να δοκιμάσετε εικονικά τα φωτιστικά της OSRAM στο δικό σας σπίτι.


Η εφαρμογή αποτελείται από δύο μέρη. Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή "Lamp Finder" για να βρείτε το σωστό λαμπτήρα για εσάς, σε μερικά εύκολα βήματα. Αν σκέφτεστε να χρησιμοποιήσετε λαμπτήρες LED, αλογόνου ή συμπαγείς λαμπτήρες φθορισμού, μπορείτε να τους συγκρίνετε στην προσωπική σας διάταξη για να επιλέξετε τον πιο κατάλληλο λαμπτήρα. Η επιλογή "Light Idea" είναι η δεύτερη δυνατότητα της εφαρμογής OSRAM Light Finder. Φωτογραφίστε ένα δωμάτιο της επιλογής σας και δείτε πώς θα φαίνονται τα επιλεγμένα φωτιστικά στο δικό σας σπίτι.

OSRAM RSS
Αρχεία ροής Ειδήσεων

LED Floater Headline