Κατάστημα μόδας "Heraldi for Men" στο Ζάγκρεμπ: σύγχρονος φωτισμός LED από την OSRAM

Κατάστημα μόδας "Heraldi for Men": εξαιρετικά αποτελεσματική λύση φωτισμού LED από την OSRAM και τη Siteco.
31.07.2013
Εφαρμογή:  Λιανική
Τεχνολογία:  LED, Συστήματα Διαχείρισης Φωτισμού (LMS), Φωτιστικά
Απευθύνεται στους:  Αρχιτέκτονας, Ηλεκτρολόγος, Εμπόριο, Καταστηματάρχης

Κατάστημα μόδας "Heraldi for Men" στο Ζάγκρεμπ: σύγχρονος φωτισμός LED από την OSRAM για υψηλής ποιότητας επώνυμο ρουχισμό

Ευέλικτος και αποδοτικός φωτισμός LED για ασυνήθιστες εμπειρίες αγορών. Στο κατάστημα μόδας "Heraldi for Men" στην κροατική πρωτεύουσα του Ζάγκρεμπ, τα φωτιστικά LED από την OSRAM και τη Siteco αναδεικνύουν ανδρικά ρούχα υψηλής ποιότητας με μοντέρνο φως.

Η λύση LED δίνει έμφαση στην παρουσίαση των εμπορευμάτων στο κατάστημα

Οι λύσεις φωτισμού στον κλάδο της λιανικής πώλησης εκτελούν σημαντικές λειτουργίες, όπως ο καθορισμός των σημείων τονισμού, η προσφορά καλύτερου προσανατολισμού στους πελάτες και η υποστήριξης της ανάδειξης των εμπορευμάτων. Οι απαιτήσεις που τέθηκαν υπόψη των ειδικών φωτισμού ήταν παρόμοιες και για το κατάστημα μόδας "Heraldi for Men". Στόχος του φωτισμού ήταν η υπογράμμιση της ποιοτικής εντύπωσης της εμπορικής επωνυμίας και του ίδιου του καταστήματος, καθώς και η παροχή φωτός με καλή χρωματική απόδοση. Ο πελάτης καθόρισε ρητά την προτίμησή του για μια λύση LED, λόγω της μεγαλύτερης ωφέλιμης διάρκειας ζωής του συστήματος και των χαμηλότερων επιπέδων ανάπτυξης θερμότητας.

Φωτισμός καταστημάτων με LED: εξοικονόμηση ενέργειας, ανθεκτικότητα και οικονομική αποδοτικότητα

Τα αποδοτικά φωτιστικά LED από την OSRAM και τη Siteco, καθώς και το αξιόπιστο σύστημα διαχείρισης φωτισμού DALI BASIC της OSRAM συνεργάζονται για τη δημιουργία μιας εξαιρετικά αποδοτικής λύσης φωτισμού στο κατάστημα μόδας "Heraldi for Men".

Για το φωτισμό υποβάθρου τοποθετήθηκαν χωνευτά φωτιστικά οροφής OSRAM LEDVANCE, ενώ τα φωτιστικά τύπου σποτ Lunis SL-T LED προσφέρουν φωτισμό τονισμού. Χρησιμοποιήθηκαν φωτιστικά οροφής με διαφορετικά μεγέθη κατασκευής και τιμές ισχύος λόγω του διαφορετικού ύψους της οροφής στις επιμέρους ζώνες του καταστήματος. Όλα τα χωνευτά φωτιστικά οροφής διαθέτουν μια διεπαφή DALI και μπορούν να ελεγχθούν μέσω του ελεγκτή OSRAM DALI BASIC και μιας διεπαφής χρήστη DALI BASIC η οποία βασίζεται σε 5 σκηνές, πράγμα που σημαίνει ότι η φωτεινότητα μπορεί να ρυθμιστεί ξεχωριστά, για παράδειγμα, σε χώρους με διαφορετικά ύψη οροφής. Μια ειδική ρύθμιση για τη διάρκεια της νύχτας εξασφαλίζει τη λειτουργία όλων των χωνευτών φωτιστικών οροφής με μέγιστη φωτεινή ροή μόνο 30% - εξοικονομώντας έτσι ενέργεια και εξασφαλίζοντας υψηλά επίπεδα οικονομικής αποδοτικότητας. Στο γειτονικό χώρο αποθήκευσης και στο γραφείο έχει τοποθετηθεί κατάλληλος φωτισμός με τη χρήση των φωτιστικών Siteco Louvre Luminaire M και των στεγανών φωτιστικών Siteco Monsun.

Γκαλερί εικόνων: "Heraldi for Men" κατάστημα μόδας στο Ζάγκρεμπ

Χωνευτά φωτιστικά οροφής OSRAM LEDVANCE και φωτιστικά τύπου σποτ Lunis SL-T LED.
Παρουσίαση εμπορευμάτων με
φωτιστικά LED από την OSRAM.
Ο φωτισμός LED υπογραμμίζει την ποιότητα της εμπορικής επωνυμίας.

OSRAM RSS
Αρχεία ροής Ειδήσεων

LED - καινοτομία, απόδοση, ευελιξία

Λύσεις φωτισμού για τη λιανική

LED Floater Headline