Το OSRAM NIGHT BREAKER PLUS κατακτά το βραβείο Auto Express Product Awards 2013

Το OSRAM NIGHT BREAKER PLUS είναι ο νικητής των βραβείων Auto Express Product Awards 2013, ενώ το OSRAM SILVERSTAR έλαβε την επαινετική διάκριση "commended".
28.06.2013
Εφαρμογή:  Αυτοκινητοβιομηχανία
Τεχνολογία:  Βολφραμίου Αλογόνου
Απευθύνεται στους:  Καταναλωτής, Εμπόριο, Γκαράζ, Λιανική, Καταστηματάρχης, Χονδρεμπόριο

Το OSRAM NIGHT BREAKER PLUS είναι ο νικητής των βραβείων Auto Express Product Awards 2013

Το OSRAM NIGHT BREAKER PLUS είναι ο νικητής της πιο πρόσφατης δοκιμής στην κατηγορία καλύτερων λαμπτήρων προβολέα αυτοκινήτου "Best Headlamp Bulb" του Auto Express. Το OSRAM SILVERSTAR κατέκτησε την επαινετική διάκριση "commended". Κατά τη δοκιμή λαμπτήρων του περιοδικού Auto Express, πραγματοποιήθηκε σύγκριση σε 15 ζεύγη κορυφαίων προβολέων αναβάθμισης του τύπου ECE H4 από διαφορετικούς κατασκευαστές και πωλητές λιανικής.

NIGHT BREAKER PLUS: ασφαλής και άνετη οδήγηση χωρίς κόπωση

Το OSRAM NIGHT BREAKER PLUS έπεισε την κριτική επιτροπή και είναι πλέον ο νικητής των βραβείων Auto Express Product Awards 2013. "Η OSRAM πέρασε με επιτυχία τις δοκιμές μας για τους λαμπτήρες H4 και το NIGHT BREAKER PLUS αναδείχθηκε νικητής. […] Το καθοριστικό στοιχείο για τη νίκη ήταν η καλή απόδοση φωτός σε απόσταση 75 μέτρων στο δρόμο, όταν τα ανταγωνιστικά μοντέλα λαμπτήρων των ανταγωνιστών υπερέβαιναν με δυσκολία τα 50 μέτρα. Παρά την έκταση αυτού του εύρους, ο έλεγχος της δέσμης ήταν σωστός, χωρίς θάμβωση για τους οδηγούς στο αντίθετο ρεύμα" – σχολίασε ο κ. Steve Fowler, αρχισυντάκτης του Auto Express, σχετικά με το αποτέλεσμα της δοκιμής. Το NIGHT BREAKER PLUS είναι ευρέως γνωστό για τα κορυφαία χαρακτηριστικά του: έως 90% περισσότερο φως στο δρόμο, μεγαλύτερη δέσμη φωτός έως και 35 μέτρα και έως και 10% πιο λευκό φως, σε σύγκριση με τους τυπικούς λαμπτήρες αλογόνου.

OSRAM SILVERSTAR: Νικητής της επαινετικής διάκρισης "Auto Express Product Awards commended 2013"

Με το SILVERSTAR, η OSRAM ήταν επίσης ο νικητής στην κατηγορία "έως και 60%" της δοκιμής λαμπτήρων για προβολείς αυτοκινήτου του Auto Express. Ο κ. Fowler σχολιάζει: "Όπως και στην περίπτωση του Night Breaker Plus, παρείχε λαμπερό και έντονο φως σε απόσταση περίπου 75 μέτρων. Από τη δοκιμή μας το προηγούμενο φθινόπωρο, η έκδοση του Silverstar 2.0 έχει αντικατασταθεί. Υπόσχεται μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και η δοκιμή μας πριν από την κυκλοφορία του προϊόντος έδειξε ότι προσφέρει επίσης κορυφαία δέσμη φωτός, με καλύτερη διείσδυση στο σημαντική απόσταση των 75 μέτρων".

Στόχος της ετήσιας δοκιμής λαμπτήρων του Auto Express είναι η ανάδειξη λαμπτήρων με την υψηλότερη δυνατή ποιότητα, οι οποίοι πληρούν τις απαιτήσεις του προτύπου περί πρωτότυπου εξοπλισμού. Η δοκιμή για τον καλύτερο λαμπτήρα προβολέων αυτοκινήτου διαιρείται στις παρακάτω δύο κατηγορίες: "έως 60%" και "πάνω από 60% περισσότερο φως σε απόσταση μεγαλύτερη από 50 μέτρα μπροστά από τον οδηγό".

Auto Express – γενικές πληροφορίες

Το Auto Express είναι το εβδομαδιαίο περιοδικό αυτοκινήτου με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στη Βρετανία και προσφέρει συχνά αναγνώριση σε προϊόντα και εξαρτήματα μετά την πώληση με δοκιμές και βραβεία ποιότητας. Το Auto Express συνεργάζεται με παρόμοια έντυπα σε όλο τον κόσμο, στα οποία περιλαμβάνονται το Auto Bild στη Γερμανία και το Auto Plus στη Γαλλία.

OSRAM RSS
Αρχεία ροής Ειδήσεων

Αυτοκίνηση – Ειδικά

LED Floater Headline