Συστήματα διαχείρισης φωτισμού από την OSRAM - το φως σε μια νέα διάσταση

Η διαχείριση του φωτισμού είναι πολλά περισσότερα απο την χρήση ενός αισθητήρα κίνησης. Είναι η βέλτιστη διασύνδεση σε περιβάλλον χρήστη (user interfaces) μονάδων ελέγχου, αισθητήρων φωτός και κίνησης, ηλεκτρονικών συστημάτων έναυσης τα οποία εκτελούν πολλά περισσότερα.

Η αύξηση των ενεργειακών δαπανών απαιτεί μια ιδιαίτερα αποδοτική λύση φωτισμού. Αυστηρότερες οδηγίες όπως είναι η EPBD (Ενεργειακή Απόδοση Κτιρίων) μπορούν να επιτηρηθούν ευκολότερα με εφαρμογές προσανατολισμένες σε συστήματα ελέγχου. Το σύστημα διαχείρισης φωτισμού απο την OSRAM επιτρέπει όλα αυτά μέσω της χρήσης έξυπνων αισθητήρων. Το επαγγελματικό σύστημα διαχείρισης προσφέρει μια ξεχωριστή διαφοροποίηση απο τους ανταγωνιστές είτε λόγω του δημιουργικού φωτισμού που όχι μόνο πραγματοποιεί εξοικονόμηση ενέργειας αλλά κάνει τα ψώνια μια εντελώς νέα εμπειρία. Είτε μέσω ενός διαφορετικού φωτισμού διάθεσης ο οποίος κάνει τους επισκέπτες ενός εστιατορίου να νιώθουν σαν το σπίτι τους.

Ανακαλύψτε έναν νέο φωτισμό και δυνατότητες εξοικονόμησης ενέργειας.

Ρίξτε μια βαθύτερη ματιά σε επαγγελματικές λύσεις διαχείρισης φωτισμού της OSRAM. Εξερευνήστε νέες δυνατότητες για εσάς, τους πελάτες σας και το προσωπικό σας. Επωφεληθείτε απο την τεχνογνωσία μας ως διεθνής πάροχος λύσεων και ανάδοχος έργων φωτισμού, απο μικρής κλίμακας μέχρι σύνθετα έργα καθώς επίσης και τα προσανατολισμένα στο μέλλον προϊόντα μας απο τον παγκόσμιο ηγέτη στον καθαρό φωτισμό. Η διαχείριση φωτισμού της OSRAM επιτρέπει εξατομικευμένες, καινοτόμες και ενεργειακά αποδοτικές ιδέες και λύσεις φωτισμού απο ένα απλό δωμάτιο μέχρι ένα ολόκληρο κτίριο.

Τομείς εφαρμογής

Για πληθώρα εφαρμογών με τέλεια εναρμονισμένο σύστημα διαχείρισης φωτισμού, ειδικές γνώσεις και παραδείγματα έργων.

Χαρτοφυλάκιο προϊόντων

Όλο το χαρτοφυλάκιο προϊόντων συστημάτων διαχείρισης φωτισμού (LMS) με μια ματιά. Πληροφορίες για έμπειρους χρήστες. Περιεκτική και ενημερωτική - με λειτουργικές επεξηγήσεις των επιμέρους εξαρτημάτων.

Πρότυπα επικοινωνίας

Όλες οι πρόσφατες πληροφορίες σχετικά με διαφορετικά χαρακτηριστικά, δυνατότητες και επιλογές των προτύπων στα συστήματα διαχείρισης, όπως είναι το DALI.

Νέα

Καινοτόμες λύσεις στη διαχείριση φωτισμού. Νέα προϊόντα, εξαρτήματα και τεχνολογίες: Με τα νέα της OSRAM πάντα ενημερωμένα.

Κατάλογος προϊόντων LMS

Πρωτοποριακές λύσεις με συστήματα διαχείρισης φωτισμού
LED Floater Headline