Συστήματα ECG της OSRAM – ιδανικός συνδυασμός για ενεργειακά αποδοτικό φως μεγάλης διάρκειας

Προσανατολισμός στο μέλλον με εμπειρία από περισσότερα από 800 εκατομμύρια εγκατεστημένα συστήματα ECG της OSRAM

Παρέχουμε σήμερα όλα όσα θα απαιτούνται αύριο. Νέα και πρωτοποριακά συστήματα με ευρεία γκάμα δυνατών εφαρμογών. Παράδειγμα: Μεταβλητές τιμές lumen στο ίδιο φωτιστικό. Αυτό μειώνει στο μισό τον αριθμό των τύπων των φωτιστικών και απλοποιεί το χειρισμό τους για OEM, εμπορικά καταστήματα και χρήστες.

Ιδανικός συνδυασμός

Τα συστήματα ελέγχου προσφέρουν περισσότερες δυνατότητες από τις αναμενόμενες. Εσείς επωφελείστε από το ιδανικό σύστημα. Ως ένας από τους δύο κορυφαίους προμηθευτές συστημάτων ECG και λαμπτήρων στον κόσμο, η OSRAM μπορεί να σας προσφέρει ιδανικά εναρμονισμένα συστήματα ECG και λαμπτήρες υψηλής ποιότητας. Ασυναγώνιστος συνδυασμός. Όποιες και αν είναι οι απαιτήσεις σας, μπορείτε να είστε σίγουροι για την ιδανική λύση.

Τα πλεονεκτήματά σας

  • Εξαιρετική ενεργειακή αποδοτικότητα στα συστήματα φωτισμού
  • Μέγιστη αξιοπιστία στη λειτουργία του συστήματος
  • Εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας
  • Απλή εγκατάσταση
  • Συστήματα ECG, λαμπτήρες και σέρβις από μία μόνο πηγή
  • Συμμόρφωση με τους πιο πρόσφατους κανονισμούς και πρόβλεψη για προγραμματισμένους κανονισμούς

Αξιοπιστία

Τα συστήματα ECG της OSRAM προσφέρουν υψηλή ενεργειακή αποδοτικότητα και μειωμένο κόστος. Η εκπληκτική αξιοπιστία των προϊόντων έχει αποδειχθεί εδώ και πολλά χρόνια. Τα ακριβή δεδομένα σχετικά με τη θερμοκρασία και τη διάρκεια ζωής προσφέρουν στους υπεύθυνους προγραμματισμού ένα αίσθημα ασφάλειας. Ακόμα και σε θερμικά κρίσιμες εφαρμογές, τα συστήματα ECG παρουσιάζουν ελάχιστες μόνο αστοχίες στα φωτιστικά με μεγάλους χρόνους λειτουργίας.

Η απόδοση των συστημάτων ECG της OSRAM είναι σημαντικά καλύτερη από το πρότυπο της αγοράς των 50.000 ωρών, με μέγιστο ποσοστό αστοχίας 10%. Χάρη σε αυτήν την εξαιρετική αξιοπιστία, τα συστήματα ECG της OSRAM επιλέγονται όχι μόνο από τους κορυφαίους κατασκευαστές φωτιστικών αλλά και από φημισμένους μεγάλους καταναλωτές σε όλο τον κόσμο.

 

Δυνατότητα εξοικονόμησης ενέργειας

Τα ήδη εγκατεστημένα συστήματα ECG της OSRAM εξοικονομούν περίπου 10 εκατομμύρια τόνους CO2 κάθε χρόνο. Μπορείτε να εξοικονομήσετε έως και 90 κιλά CO2 το χρόνο ανά φωτιστικό, πραγματοποιώντας απλώς τη μετάβαση στην αξιόπιστη λύση των ECG με δυνατότητα ρύθμισης της φωτεινότητας και σε ένα σύστημα ελέγχου του φωτισμού.

Παγκοσμίως, η δυνατή ετήσια εξοικονόμηση στις εκπομπές CO2 από την εγκατάσταση ηλεκτρονικών συστημάτων ελέγχου και διαχείρισης φωτισμού τελευταίας τεχνολογίας εκτιμάται ότι φτάνει τα 160 εκατομμύρια τόνους.

Εγγύηση διάρκειας έως και οκτώ ετών

Οι πελάτες μας εμπιστεύονται. Σε αντάλλαγμα, τους προσφέρουμε εγγυήσεις με διάρκεια πολλών ετών. Παρέχουμε τριετή εγγύηση για κάθε σύστημα ECG της OSRAM. Σε συνδυασμό με τους λαμπτήρες της OSRAM, αυτή η εγγύηση των συστημάτων ECG αυξάνεται σε οκτώ έτη.

Ειδήσεις

Οι τελευταίες ειδήσεις για τα ηλεκτρονικά συστήματα ελέγχου, τα τεχνικά πρότυπα, τα νέα προϊόντα, τις τεχνολογίες και την έρευνα. Παραμείνετε συνεχώς ενημερωμένοι με ειδήσεις για τα συστήματα ECG από την OSRAM.

Επαγγελματική γνώση

Η OSRAM προσφέρει συστήματα ECG για λαμπτήρες φθορισμού και συμπαγείς λαμπτήρες φθορισμού, μονάδες LED, λαμπτήρες αλογόνου χαμηλής τάσης και λαμπτήρες εκκένωσης υψηλής έντασης. Μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με τη λειτουργία, τις εφαρμογές και τα πλεονεκτήματα των ηλεκτρονικών συστημάτων ελέγχου.

Αειφορία στην OSRAM

LED Floater Headline